header


I 1963 ble Rødenes 4H stiftet i Marker kommune i Indre Østfold. Siden den gang har Rødenes 4H vært en aktiv klubb med mange medlemmer.

Som de fleste andre 4H-klubbene i Norge, har Rødenes 4H møter om lag en gang i måneden. Vi møtes som oftest på onsdager, hvor vi gjør mange forskjellige ting. Vi har hatt forskjellige møter som curling, overnattinger, volleyballmøte og julemøte.

4H kan være veldig gøy, men også lærerikt for medlemmene våre. 4H sitt motto er "Å lære ved å gjøre". Hvert år velger hvert medlem et prosjekt som man gjennomfører i løpet av året. Friluftsliv, 4H-fotografen og Vi baker er eksempler på populære prosjekter. Høstfesten er også et høydepunkt i 4H-året. På høstfesten stiller alle medlemmene ut prosjektene sine, og vi har underholdning for familie og venner. Rødenes 4Hs høstfest arrangeres hvert år i Bondestua en fredag i slutten av oktober. Klubben har en lang tradisjon med å ha spennende og lang underholdning.

De fire H-ene står for hode, hjerte, hender og helse. 4Hs motto lyder som følger: ”Vi lover å arbeide mot det mål å bli en ungdom med klart hode, varmt hjerte, flinke hender og god helse”. Alle våre møter avsluttes med dette løftet.


Leirer:

Alle leirer og aktiviteter arrangert av Østfold 4H vil dere få nærmere informasjon om gjennom medlemsbladet «Østfoldkløver’n», eller dere kan gå inn på Østfold 4H’s hjemmesider: www.4h.no/ostfold/. Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig blir med på leirer og andre aktiviteter!


Styret 2017:

Verv Navn Mobil
Leder Lars Petter Syversen 941 69 345
Nestleder Melvin Granli
Kasserer Herman Høgaas
Sekretær Lars Andreas Granli 907 38 674
Styremedlem Lovise Brandsrud
Styremedlem Dagny Granli
Aspirantleder Hans Anders Høgaas 482 18 540
Aspirantleder Ole Jakob Høgaas Eide 940 54 710
Klubbrådgiver A Helene Østbye 419 08 884
Klubbrådgiver B Anne Beate Krog 922 53 381
Klubbrådgiver B Ida Maria Foss Johansen 970 15 111


E-postlister

E-postadresse Hvem får e-post
alle [ætt] rodenes4h.no Alle medlemmer, foresatte og klubbrådgivere
foresatte [ætt] rodenes4h.no Alle foresatte
aspiranter [ætt] rodenes4h.no Aspirantledere og -foresatte
styret [ætt] rodenes4h.no Styret, aspirantledere og klubbrådgivere


http://www.fhaliost.com/img/klover2.png